JAPAN MARKET

Een veelzijdige markt met Japans eten, accessoires en workshops in Amsterdam!


Het thema van de Japan Market is Japans vakmanschap. Een gelegenheid creëren om veel mensen de kans te geven makers te ontmoeten die beïnvloed zijn door Japan.

Leiden is de stad waar Japan liefhebbers samenkomen, terwijl Japanners veelal in Amstelveen wonen. De Japan Market is begonnen met als doel om ook in Amsterdam mensen bij elkaar te brengen met als thema ‘Japan’.


Op de Japan Market staan stands met bijvoorbeeld Japanse ambachtsproducten, Japanse kunst en Japans eten. Je kan er nieuwe gerechten proeven gemaakt door Japanners die in Nederland wonen. Een gezellige weekendmarkt met als uitgangspunt ‘Japan’ en ‘Makers’.  De Japan Market wordt meerdere keren per jaar gehouden in Amsterdam.

Sinds 2013 wordt de Japan Market jaarlijks gehouden en in 2016 werd ze voor de vierde keer in het Lloyd Hotel gehouden. De populaire markt had bij de tweede editie, in juni 2015 in totaal 1800 bezoekers en bij de derde editie 1300 bezoekers.

En nu zijn we zover dat we een mobiele Japan Market kunnen organiseren in regio’s buiten Amsterdam. Dus mocht u een Japan Market in uw eigen buurt willen organiseren of mocht u een kleinschalige Japan Market binnen uw eigen evenement willen organiseren, neemt u dan gerust contact op.