Nieuwe stagiaire, Tirza

Nieuwe stagiaire, Tirza

Hallo allemaal

Ik ben Tirza en ik ben de nieuwe stagiaire bij Japan Cultural Exchange. Ik studeer Japans aan de hogeschool Zuyd in Maastricht. Ik heb een jaar in Kyoto gestudeerd aan de Kyoto University of Foreign Language waar ik een onvergetelijke tijd heb doorgebracht. Ik heb veel geleerd, nieuwe ervaringen opgedaan en lieve vrienden gemaakt. Kyoto is een tweede thuis geworden en ooit op een dag wil ik daar weer wonen. Tijdens mijn study exchange raakte ik geïnteresseerd in de culturele uitwisseling tussen Japan en Nederland. Na mijn terugkeer was dit uiteindelijk mijn motivatie geweest om te solliciteren bij JCE. Verder kan ik niet leven zonder muziek, en ik kijk graag Japanse drama’s in mijn vrije tijd. Ik zie mijn tijd bij JCE met plezier tegemoet.

Hello everyone

I am Tirza and I am the new intern at Japan Cultural Exchange. I study Japanese at Zuyd University of Applied Science in Maastricht. I studied a year at Kyoto University of Foreign Language where I had the time of my life. I learned a lot and experienced new things for the first time. I also made sweet friends. Kyoto became a second home to me and I would love to return some day. During my study exchange I got interested in the cultural exchange between Japan and The Netherlands. That is the reason why I applied as an intern at JCE when I came back. I cannot live without music and I like to watch Japanese drama’s in my free time. I am excited to work as an intern at JCE.