Win 2 tickets voor ‘After the Storm’ van Kore-eda!

Win 2 tickets voor ‘After the Storm’ van Kore-eda!

<Nederlands>

Win 2 tickets voor
‘After the Storm’,
de nieuwe film van Japanse film regisseur Hirokazu Kore-eda!

Vanaf 16 maart zal de Japanse film ‘After the Storm’ in de bioscopen in Amsterdam te zien zijn. Een film die zeker interessant is voor mensen met een interesse in gevoelige films over familiebanden! De film is geregisseerd door meervoudig award-winnaar Hirokazu Kore-eda die bekend is door films zoals Like Father, Like Son en Our Little Sister.

After the Storm is een gevoelig en krachtig verhaal over familiebanden. Ryota (Hiroshi Abe) was ooit een succesvol romanschrijver, maar werkt nu als privédetective om de maandelijkse alimentatie bij elkaar te sprokkelen. Hij kampt met het verlies van zijn vader en raakt steeds meer vervreemd van zijn beeldschone ex-vrouw, zoontje en moeder.

“Ben je geworden wie je wilde zijn?”, vraagt zijn zoontje. Een stormachtige zomernacht biedt Ryota echter de kans om niet alleen de regie over zijn eigen leven te nemen, maar ook de band met zijn zoontje te versterken.

Bekijk de trailer hier

Weet jij iemand met wie jij deze film zou willen zien?

Ga dan naar onze Facebook pagina, tag deze persoon in de comments en vergeet niet de post te liken. Wie weet maak jij dan wel kans op het winnen van vrijkaarten voor deze film. We mogen 2 x 2 vrijkaarten weggeven, dus reageer voor 14 maart om kans te maken!

 

<English>

2 tickets for
‘After the Storm’,
a new movie of the Japanese film director, Hirokazu Kore-eda!

From March 16 on, the Japanese movie ‘After the Storm’ will be shown in the several cinema’s in Amsterdam. This movie is definitely a recommendation for everyone who enjoys watching a touching story about family. The movie is directed by multiple award-winner Hirokazu Kore-eda, who is famous for movies such as ‘Like Father, Like Son’ and ‘Our Little Sister’.

After the Storm is a touching and powerful story about family relationships. Ryota (Hiroshi Abe) used to be a successful novel writer, but nowadays he works as a private detective to pay the maintenance allowance. He has a hard time dealing with the loss of his father, and more and more he parts away from his beautiful ex-wife, their son and his mother.

“Are you who you wanted to be?” asks his son. A stormy summer night provides Ryota the opportunity to not only take control over his own life, but also to strengthen the bond with his son.

You can watch the trailer here

Is there someone you would really like to go and see this movie with?

Then go to our Facebook page and make sure to tag this person in the comments and do not forget to give the post a like. Maybe you will win free tickets to see this movie. We have 2 x 2 tickets to give away, so make sure to like and comment on this post before March 14!