Nieuwe stagiaire, Loes

Hoi!

Mijn naam is Loes Janssen, en ik ben de nieuwe stagiaire bij Japan Cultural Exchange. Ik heb meer dan vier jaar Japans gestudeerd in Maastricht. Al sinds dat ik klein ben heb ik een interesse in Japan en de Japanse cultuur en een van mijn grootste wensen is dat de mensen om mij heen deze interesse ooit eens gaan begrijpen. Aangezien een van JCE’s visies is om de Japanse en Nederlandse cultuur met elkaar kennis te laten maken, raakte in geïnteresseerd in een stage. Twee ouderejaars op school hebben voor mij al stage gelopen bij JCE en ik heb hier positieve verhalen over gehoord. Dit was dan ook een motivatie voor mij om het ook te gaan doen. In mijn vrije tijd lees ik graag over de Japanse geschiedenis en luister ik graag naar Japanse pop muziek. Ik ben groot fan van de groep Morning Musume. Ik ga mijn tijd als stagiaire met plezier tegemoet.

Hello!

My name is Loes Janssen and I am a new intern at Japan Cultural Exchange. I have been studying Japanese for over four years in Maastricht. Ever since I was young, I have loved the Japanese culture and I have always wished that the people around me would understand my feelings. One of JCE’s visions is introducing the Japanese and Dutch culture to each other to create productive collaborations. That was one of the reasons for me to apply as an intern at JCE. Two of my seniors at school have worked as an intern here before and I heard positive stories about their experiences. That motivated me to apply as well. In my free time I enjoy reading about the Japanese history and I am also a big fan of Japanese pop music, in particular Morning Musume. I am really looking forward to my time as intern at JCE.