Queeny @ JCE

Queeny @ JCE

Hallo! Mijn naam is Queeny en ik ben de (soort van) nieuwe stagiaire van JCE. Ik heb ongeveer vier jaar lang Japans gestudeerd in Maastricht en ben onlangs afgestudeerd. In een zoektocht naar de verdere zin van het leven na het studentenleven ben ik terecht gekomen bij JCE. Hier zal ik tijdelijk ervaring opdoen in het organiseren van Japan-gerelateerde evenementen en tegelijk veel kunnen leren over Japanse (traditionele) kunst en cultuur. Er is me verteld dat er veel interessante evenementen en projecten in de planning staan, dus ik kijk ernaar uit om daaraan mee te mogen werken!

Mijn interesses zijn Japanse (rock) muziek, Japanse mode, me bezig houden met kleine creatieve projecten en reizen.

Hello! My name is Queeny and I am (kind of) the new intern of JCE. I have studied Japanese for about four years and just recently graduated. In a search for the meaning of life after student life, I ended up at JCE. Here I will gain some experience in organising events and at the same time learn about Japanese (traditional) art and culture. Lots of exciting events and projects are coming up, so I am very glad to become a part of these!

My interests are Japanese (rock) music and fashion, keeping myself busy with small creative projects and traveling.

image_queeny